Oamenii sensibili sunt îngeri cu aripi rupte care zboară doar atunci când sunt iubiți – gândul
Wed, Jun 17th, 2020

Oamenii sensibili sunt îngeri cu aripi rupte care zboară doar atunci când sunt iubiți

Oamenii sensibili sunt cei mai autentici, deschiși și cinstiți oameni pe care îi vei întâlni vreodată.

Dacă au încredere și vor crede în bunătatea ta, îți vor deschide sufletul larg și vor împărtăși cu tine totul – chiar și cele mai ascunse secrete.

Cu toate acestea, chiar în momentul în care îi trădați, îi abandonați sau îi umiliți, se vor transforma în cei mai răi oameni cu care te-ai întâlnit vreodată.

Nu vor să rănească alți oameni. Este împotriva naturii lor. Vor să găsească soluții pentru a anula greșelile făcute de acei oameni răi. Viața lor este un adevărat carousel. Ei trăiesc cu vină și dureri constante cu privire la situațiile nerezolvate și a neînțelegerilor din jurul lor.

Acestea sunt suflete ușor vulnerabile, pur și simplu incapabile să trăiască cu ură – nu contează, sunt proprii sau străine.

Astfel de oameni au nevoie de iubire mai mult decât oricine, pentru că sufletul lor este în mod constant rănit de cuvinte, fapte și chiar de gânduri rele ale altor oameni.

Dar, în ciuda faptului chinului pe care a trebuit să-l experimenteze, rămân cei mai amabili și cei mai capabili oameni de a simpatiza cu întreaga lume. Ei devin adesea apărătorii celor uitați și neînțeleși.

Sunt îngeri cu aripi rupte, capabili să zboare doar atunci când cineva îi iubește.

sursa psihologiadeazi.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved