Pentru o inimă sănătoasă, consumați cât mai multă brânză! – gândul
Thu, Jun 28th, 2018

Pentru o inimă sănătoasă, consumați cât mai multă brânză!

În urma unor studii efectuate, cercetătorii de la Universitatea din Copenhaga au descoperit că persoanele care consumă zilnic brânză au o inimă mult mai sănătoasă.

Nu crește colesterolul

În urma studiului, oamenii de știință au observat totodată că celor care au consumat brânză grasă nu le-a crescut colesterolul și tensiunea arterială și și-au păstrat aceeași greutate.

Mai mult, starea acestora de sănătate s-a îmbunătățit. La rândul lor, cercetătorii din Japonia au demonstrate că brânza previne acumularea de grăsimi în ficat, ne face mai fericiți și chiar luptă cu kilogramele în plus.

Crește sistemul imunitar

Totodată un studiu al Universității Turku din Finlanda arată că brânză îmbunătățește sistemul imunitar al persoanelor în vârstă, grație probioticelor conținute. Și tot brânza are rolul de a crea o peliculă protectoare în jurul dinților.

La rândul lor, cercetătorii din Australia afirmă că cei care consumă regulat produse lactate, brânză, iaurt, lapte au avut rezultate mult mai bune la inteligență. Nu în ultimul rând, brânza proaspătă este recomandată celor care suferă de ulcer și gastrită, afecțiuni renale, afecțiuni ale colecistului, ateroscleroză sau obezitate.

sursa secretele.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved