Portretul unui Săgetător. Cum arată persoanele născute în această zodie – gândul
Fri, Dec 18th, 2020

Portretul unui Săgetător. Cum arată persoanele născute în această zodie

Portretul unui Săgetător de la interior la exterior. Ce au în comun persoanele născute în această zodie!

Născut în perioada 22 noiembrie-21 decembrie, Săgetătorul este unul dintre cele mai frumoase semne zodiacale din astrologie. Guvernat de Jupiter, el e norocos, deștept și bătăios.

Fiecare persoană născută în această zodie este unică, dar există unele asemănări care îi fac pe cei născuți sub acest semn ușor de identificat.

Care este portretul unui Săgetător?

Acest semn de foc are caracteristici pozitive și tinde să fie puternic.

Săgetătorii au un atletism nativ care le compensează stângăcia și previne orice formă de rănire sau suferință.

Persoanele născute în zodia Săgetător tind să arate tinere mult timp și apoi să îmbătrânească brusc, peste noapte.

Au, de asemenea, o personalitate radiantă.

Cum arată exact un Săgetător, potrivit astrologiei?

Cu picioarele pe pământ

Deși Săgetătorul este un semn de foc, persoanele născute în această zodie sunt foarte ancorate în realitate și cu picioarele pe pământ. Ele pot fi dezordonate și boeme, dar știu exact unde se situează.

Inteligent

Săgetătorul este asociat cu a noua casă solară din astrologie care guvernează studiul și educația superioară. El tinde să fie foarte critic, cinic și foarte sarcastic. Dar, e și entuziasmat și dornic să împărtășească înțelepciune și informații.

Chip frumos

Săgetătorul este condus de Jupiter, o planetă norocoasă. Drept urmare, aspectul său fizic este foarte atractiv. Fața lui are o formă ovală frumoasă, iar nasul este perfect.

Trece neobservat

Săgetătorul stăpânește părțile corpului precum coapsele și picioarele, astfel încât acesta deține mult control muscular asupra mișcării lor. Este mai silențios și nu face atât de mult zgomot.

Păr negru

Săgetătorul are un păr brunet care strălucește în lumină. De fapt, atunci când este luminat parul pare maro auriu sau poate avea o nuanță maro-roșiatică. Este o idee bună ca acest nativ să își păstreze această culoare a părului, deoarece necesită o întreținere redusă. Ar fi greu pentru el să se ocupe de o culoare precum blond sau roșcat, deoarece e mult prea ocupat cu escapadele și călătoriile sale.

Voluptuos

Săgetătorul este semnul șoldurilor și al coapselor. Atât bărbații, cât și femeile născute în această zodie tind să aibă picioarele lungi și bine proporționate.

Săgetătorul este grațios și bine coordonat, fiind adesea descris cum că ar avea un mers plutitor. Mersul tinde să fie principalul mijloc de relaxare al acestuia. Cu toate acestea, din cauza faptului că zodia este strâns legată de șolduri și coapse, persoanele născute sub acest semn sunt susceptibile la dureri cronice și, uneori, la șchiopătare.

sursa www.eva.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved
aaaaa