Preiau conducerea. 3 zodii care vor deveni sef in urmatoarea perioada – gândul
Thu, Mar 1st, 2018

Preiau conducerea. 3 zodii care vor deveni sef in urmatoarea perioada

Primavara le aduce succes maxim in cariera catorva zodii. Nativii acestora vor pune jobul pe primul plan, iar eforturile lor vor fi rasplatite.

Afla daca te numeri printre cei care vor avea parte de schimbari majore pe plan profesional!

Taur

Ti-ai propus inca de anul trecut ca in 2018 sa atingi apogeul carierei tale. Pentru asta, ai muncit chiar si ore in plus doar ca sa le dovedesti sefilor tai ca meriti sa fii promovata. Le arati ca esti angajatul ideal, ca stapanesti foarte bine domeniul in care activezi. Ei bine, primavara aceasta vine si incununarea eforturilor tale. Mai exact, spre sfarsitul lunii aprilie, vei fi anuntata ca ai fost numita la conducerea unui departament important din firma in care lucrezi.

Fecioara

Luna martie aduce pentru tine o schimbare majora. Ti-ai propus inca din noaptea de Anul Nou sa faci ceva pentru a-ti imbunatati statutul profesional, iar acum ai in sfarsit si rezultatul mult dorit. Ti se ofera sansa sa iti schimbi domeniul in care activezi si preiei provocarea fara pic de teama. Vrei sa le demonstrezi celor care te subestimeaza ca esti capabila sa faci fata unei pozitii care presupune responsabilitate si coordonarea unei echipe.

Sagetator

Vrei sa te faci auzita, sa iesi din anonimat. Jobul pe care il ai acum simti ca te plafoneaza usor, usor si iti limiteaza perspectivele de viitor. De aceea, decizi sa faci ceva cu totul nou. Te atrag domenii precum medicina, avocatura sau antreprenoriat. Mizeaza pe instinct si profita de orice oportunitate care ti se ofera pentru ca ai toate sansele ca numele tau sa devina cunoscut intr-un timp foarte scurt.

sursa horoscop.ele.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved
aaaaa