Proiectul fotografic “Dancers Among Us” a devenit din ce în ce mai popular – Oamenii chiar își doresc să fie fericiți! – gândul
Wed, Feb 27th, 2019

Proiectul fotografic “Dancers Among Us” a devenit din ce în ce mai popular – Oamenii chiar își doresc să fie fericiți!

În 2009, oamenii din întreaga lume au fost cuceriți de artistul american Jordan Matter.

Atunci, Jordan a decis să fotografieze dansatori profesioniști în mișcare, în situatii pe care le întâlnim zilnic, la orice pas.

Totul a început când a rugat un membru din compania de dans Paul Taylor să lase scena pentru câteva momente şi să danseze în haine de zi cu zi pe peronul unei staţii de metrou american.

Tipul iubește dansul și gimnastica, așa că a creat proiectul Dancers Among Us.

“Nu există urmă de Photoshop aici, nicio trambulină, niciun şiretlic, niciun truc. Doar un fotograf, viziunea lui şi minunea a ceea ce se întâmplă când se aude click-ul aparatului foto.”

Iar după mulți ani, proiectul ăsta se dovedește a fi cu adevărat unic.

Scopul său este de a convinge oamenii că “lumea-ntreagă e o scenă şi toţi oamenii-s actorii”, cum a spus odată Shakespeare. În același timp, ne îndeamnă să ne aratam emoțiile și să ne bucurăm de ceea ce se întâmplă în jurul nostru.

Sursa: Noizz.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved