Să dezbrace o femeie poate doar bărbatul care o îmbracă – gândul
Thu, Nov 8th, 2018

Să dezbrace o femeie poate doar bărbatul care o îmbracă

Totul este reciproc în lumea asta. Până și în dragoste e reciproc. Oamenii care oferă fericire merită, la rândul lor, să trăiască fericirea și oamenii care iubesc merită să fie iubiți cu aceeași intensitate. Așa nu ar mai fi întâlniri fără sens și despărțiri cu prima ocazie. Așa ar exista încredere și siguranță fără a le testa la celălalt.

Și bărbații trăiesc un moment reciproc. Sau așa ar trebui să trăiască când vine vorba de femeia din viața lor. Pentru că la dezbrăcat o femeie se pricep toți, uite la îmbrăcat mai puțini. Și nu e vorba de țoale doar. Bine, dacă o iubești și dacă ai grijă de ea, te asiguri să arate special alături de tine. Doar ea este cea mai deosebită femeie din viața ta. Dar, pe lângă asta, mai trebuie să-i oferi unei femei protecție, sprijinul necesar, siguranța zilei de mâine.

Crezi că o femeie vrea eroi sau bărbați puternici? Nu, o femeie vrea bărbatul care să aibă grijă de ea. Vrea bărbatul care, pe lângă puterea de a seduce și cuvintele dulci, să mai poată și îmbrățișa femeia în momente grele. Vrea un bărbat care e bun, iubitor, atent la detalii. De asta să dezbrace o femeie poate doar bărbatul care o îmbracă. O îmbracă cu fericire, cu dragoste, cu grijă, cu planuri de viitor, cu siguranță, cu armonia unor discuții bune, cu multă, multă bunătate. Atunci ea îi va răspunde înzecit. Pentru că totul este reciproc în lumea asta. Până și în dragoste e reciproc.

sursa devorbacutine.eu

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved