Salut. Ai telefonat pe fosta. Abonatul este fericit și nu mai primește sunete din trecut… – gândul
Thu, Nov 1st, 2018

Salut. Ai telefonat pe fosta. Abonatul este fericit și nu mai primește sunete din trecut…

Uneori e prea târziu. Uneori e nu mai trebuie. Uneori ceea ce iubești, nu mai ai și e greșeala ta. Uneori vrei să iei telefonul, să cauți un nume cunoscut prin listă, să suni și să spui cu aceeași dragoste din trecut „ce mai faci, iubito?” Uneori însă deja nimic nu se mai poate schimba. Ea e fericită cu altul. Ea s-a săturat să aștepte, să lupte, să te implore. Ea a plecat.

Ca să ai fericire, trebuie să o și menții. Să ai grijă de ea și de omul care te face fericit. Să adaugi zi de zi dragoste și căldură la partea de bunătate numită DOI. Dacă nu faci asta, suporți consecințele. Pierzi omul drag. Pierzi fericirea. Atunci e mult mai greu să întorci înapoi sau să încerci să lipești la loc ceea ce s-a stricat definitiv. Și-ți aduci aminte de ea. Și te gândești cât de frumos ar fi să o ții iar de mână. Și îți vine să dai o viață pentru încă o zi cu ea. Și nu poți nici asta. Iubirea a trăt atât timp cât ai fost acolo, alături. De asta contează fiecare clipă în dragoste. Fiecare fir de emoție împrăștiat printre gânduri și dorințe. Contează să ai ceea ce iubești, dar și să iubești ceea ce ai. Pentru că într-o zi ai putea regreta, într-o zi vei iubi și nu vei avea.

Ea l-a iubit și nu a crezut că se vor despărți vreodată. Ea avea încredere în el și nu-și imagina ce-ar fi făcut fără îmbrățișarea lui. Fără dragostea lui. Dar asta și era dragostea, suma tuturor gesturilor. Suma îmbrățișărilor, a cuvintelor sincere, a faptelor și a dovezilor. Cum ele au încetat să fie, ea începu să se îndoiască dacă el o iubește cu adevărat. Se întreba ce nu e bine, de ce s-a răcit totul. Ea a încercat să lupte pentru doi, să-l convingă că au încă atâtea de făcut împreună. El însă a trădat și a fost indiferent. Și ea a plecat. Apoi el a trecut prin relații de-o zi și a fost cu femei de ocazie. Apoi el a înțeles că doar pe ea o iubește. A căutat-o și a găsit-o fericită alături de alt bărbat. Și el și-a învățat lecția. Dar la naiba cu lecțiile, dacă nu e fericire.

sursa devorbacutine.eu

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved