Semne că te vrea înapoi, în funcție de zodie – gândul
Wed, Feb 28th, 2018

Semne că te vrea înapoi, în funcție de zodie

Despărțirea nu este un episod plăcut pentru nimeni, mai ales că ne poate lua mult timp până când să ne vindecăm complet și să trecem mai departe. Deși de multe ori despărțirile sunt luate de comun acord, ambii parteneri crezând că sunt benefice pentru ei, mai sunt cazuri în care ne dăm seama că am făcut o mare greșeală și că persoana cu care am fost este și cea alături de care ne dorim să îmbătrânim.

Deși femeile sunt mai vehemente atunci când vine vorba de exprimarea dorinței de a se împăca cu fostul, bărbații sunt mai greu de „detectat” din cauza orgoliului. Acest lucru este valabil și în cadrul zodiacului. Totuși, poți să îți dai seama că te vrea înapoi urmărind anumite semne specifice zodiei lui.

Iată care sunt semnele că te vrea înapoi, în funcție de zodie!

Berbec

Deși în cazul acestui nativ orgoliul îl va împiedica să te mai caute sau să îți scrie, vei observa că va începe să frecventeze mai des locurile în care obișnuiați să mergeți împreună. Deși nu îți va spune nimic, modul în care te va privi îți va transmite cu siguranță că are multe remușcări pentru că te-a lăsat să pleci. În alte cazuri, Berbecul își poate călca pe orgoliu și te poate căuta, aparent dintr-un motiv banal. În acel moment, trebuie să știi că a făcut mari eforturi pentru a-și lăsa mândria la o parte, ceea ce înseamnă că te vrea cu adevărat înapoi.

Taur

Chiar dacă nu prea se pricepe la cuvinte, Taurul îți va da de înțeles că te vrea înapoi prin limbajul corpului. Privirile și atingerile sunt cele mai frecvente semne că îi este dor de tine. De asemenea, el poate să încerce să te impresioneze și cu abilitățile de bucătar, iar în acest sens va folosi scuze banale, așa cum sunt reuniunile cu prietenii sau ziua sa de naștere.

Gemeni

Bărbatul Gemeni va încerca mereu să fie primul care ia inițiativa pentru a restabili contactul. Nativul îți va scrie pentru a se asigura că ești bine, te va suna pentru a se interesa cum îți merge sau chiar îți va cere să vă întâlniți. Poți să îți dai seama că te vrea înapoi doar privindu-i fața. Bărbatul Gemeni este expresiv, iar atunci când își vede persoana iubită, chipul pur și simplu i se luminează.

Rac

Racul este un semn romantic, dar și intuitiv. Abilitatea sa de a simți că ceva este în neregulă cu tine se va manifesta chiar și după ce vă veți despărți. Atunci când sentimentele sale pentru o persoană nu încetează să existe, va încerca să te prevină când va anticipa că poate să ți se întâmple ceva rău. De asemenea, Racul va încerca să păstreze legătura cu tine și să te țină la curent cu ultimele vești din viața sa.

Leu

Deși acest bărbat este destul de impulsiv și ia decizii pe moment, îți vei da seama că regretă că v-ați despărțit atunci când va începe să te trateze mai bine decât atunci când erați împreună. Spiritul de cuceritor îl va împinge să te surprindă cu tot felul de gesturi romantice, dar și cu schimbări fizice. Astfel, dacă te va informa că a început să se ducă la sală sau că și-a schimbat freza, fii sigură că vrea să te impresioneze.

Fecioară

Bărbatul Fecioară va face tot posibilul să se afle aproape, în caz că ai nevoie de el. Astfel, se va oferi să îți schimbe becul ars sau te va ajuta cu diverse reparații prin casă. Dacă se comportă așa, înseamnă că sentimentele lui pentru tine au rămas la fel de puternice. De asemenea, și modul în care se va holba minute întregi la tine îți va confirma acest lucru.

Balanță

Bărbatul Balanță este unul dintre cei mai drăgăstoși iubiți din zodiac, ceea ce se va vedea și după ce vă veți despărți. Atunci când te va dori înapoi, nu va ezita să își arate afecțiunea față de tine prin îmbrățișări și atingeri. De asemenea, va avea mai multă grijă de aspectul său și va fi la curent cu tot ce postezi pe site-urile de socializare.

Scorpion

Este destul de greu că îți dai seama că un Scorpion te vrea înapoi, îndeosebi din cauza firii sale misterioase. Totuși, privirea îl va da mereu de gol, mai ales atunci când va păstra contactul vizual pentru zeci de secunde. De asemenea, acest bărbat se va interesa despre cum îți merge și care sunt ultimele noutăți din viața ta.

Săgetător

Când te desparți de un Săgetător nu vei simți că s-a terminat, deoarece comunicarea va fi la fel ca atunci când erați împreună. Îți va scrie și te va suna mereu și chiar îți va cere să vă întâlniți. Pentru a-ți da seama care sunt intențiile sale, trebuie doar să îi urmărești gesturile. Dacă te face să râzi la fel de mult ca atunci când erați într-o relație, fii sigură că te vrea înapoi.

Capricorn

Acest bărbat se desparte foarte greu de lucrurile care îi aduc aminte de persoana iubită. Așadar, dacă îl vezi purtând șapca, tricoul sau parfumul pe care i le-ai dăruit, fii sigură că încă se gândește la tine. De asemenea, va încerca să mențină contactul cu membrii familiei tale și cu prietenii comuni sau se va asigura că vă întâlniți „din întâmplare”.

Vărsător

Atunci când te desparți de acest nativ, îți poți da seama că te vrea înapoi prin faptul că îți răspunde imediat la mesaje. Deși este un rebel și nu îi place să își exprime adevăratele sentimente, va fi mai mult decât încântat să ieșiți împreună, chiar dacă v-ați despărțit. Dacă fostul tău îndeplinește aceste două criterii, fii sigură că încă se gândește la tine.

Pești

Peștii sunt printre cei mai afectuoși bărbați din zodiac. Atunci când revederea voastră se încheie cu o îmbrățișare care durează ceva mai mult decât în mod obișnuit, poți să îți dai seama că sentimentele lui pentru tine încă mai există. Un alt semn prin care realizezi că te vrea înapoi este faptul că nu își verifică deloc mesajele și nu răspunde la telefon în preajma ta.

Uneori este greu să îți dai seama că fostul te vrea înapoi, mai ales atunci când trăsăturile zodiei îl împiedică să își exprime adevăratele gânduri și sentimente. Fii atentă la semnele indicate de noi și convinge-te că încă te iubește!

Surse www.divahair.ro foto: iStock

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved
aaaaa