Sfatul zilei 12 Ianuarie 2021: nativii Vărsător trebuie să ia inițiativa și să își asume niște lucruri – gândul
Tue, Jan 12th, 2021

Sfatul zilei 12 Ianuarie 2021: nativii Vărsător trebuie să ia inițiativa și să își asume niște lucruri

Sfatul zilei 12 Ianuarie 2021: Specialiștii astrologi le recomandă nativilor Capricorn să fie cu băgare de seamă în privința subiectelor pe care le discută, deoarece riscă să trădeze aspecte private, nativii Vărsător trebuie să ia inițiativa și să își asume niște lucruri, iar nativii Taur trebuie să se motiveze singuri pentru a depăși o situație în care sunt lipsiți de vigoare.

Sfatul zilei 12 Ianuarie Berbec

Te așteaptă o prezentare a unui proiect sau reprezinți o afacere și trebuie să ai un discurs perfect. Fii optimist și încrezător, deoarece o atitudine sigură pe sine poate fi un instrument foarte util!

Sfatul zilei 12 Ianuarie Taur

Chiar dacă nu te afli în cea mai bună perioadă a vieții tale, este important să privești lucrurile cu optimism și să nu te complaci în această situație degradantă. Caută să te implici în cat mai multe activități care îți fac plăcere.

Sfatul zilei 12 Ianuarie Gemeni

Îți dorești în permanență să ai dreptate, cu atât mai mult astăzi, însă acest lucru nu îți va aduce prea multe foloase. Îți recomandăm să lași orgoliul acasă astăzi dacă ai de încheiat o afacere și vrei ca totul să decurgă bine.

Sfatul zilei 12 Ianuarie Rac

Ai rămas în urmă cu multe lucruri și ar fi bine ca astăzi să tragi tare și să te pui la punct, deoarece s-ar putea să te trezești în mijlocul unei crize de timp.

Sfatul zilei 12 Ianuarie Leu

Ai o dispută cu un prieten pe o temă strâns legată de situația financiară. Încearcă să comunici și să găsiți împreună o soluție care să mulțumească ambele părți, astfel încât să nu-ți pierzi acel prieten.

Sfatul zilei 12 Ianuarie Fecioară

Cine a spus că vorba dulce mult aduce nu a glumit. Fii blând cu cei din jurul tău atunci când îți dorești să primești ajutor, iar aceștia o vor face cu tot dragul!

Sfatul zilei 12 Ianuarie Balanță

Te regăsești în situația în care ai foarte multe de făcut și, deși nu-ți convine situația, nu ai cum să refuzi. Nu uita că motivația financiară este pe măsură și este bine să-ți înfrânezi pornirile emoționale negative!

Sfatul zilei 12 Ianuarie Scorpion

Unele dintre acțiunile tale rănesc pe cineva și este important să ții cont de asta. Este bine ca baza să fie sănătoasă înainte de a construi ceva pe ea dacă îți dorești să dureze.

Sfatul zilei 12 Ianuarie Săgetător

Ai muncit foarte mult în ultima perioadă, iar din acest motiv simți că resursele tale sunt epuizate. Ia o pauză, dacă de asta simți nevoia, și reîncarcă-ți bateriile!

Sfatul zilei 12 Ianuarie Capricorn

Astăzi ești foarte vorbăreț și ai tendința să dezvălui foarte multe aspecte din viața ta personală sau a partenerului de cuplu. Fii atent la ceea ce spui, deoarece s-ar putea ca ele să meargă și mai departe și să te pună într-o ipostază neplăcută, inconfortabilă!

Sfatul zilei 12 Ianuarie Vărsător

Resimți vinovăție față de o persoană pe care nu ai mai căutat-o de mult timp, iar acum nu știi cum să procedezi. Te sfătuim să o faci într-un mod cat se poate de sincer, deoarece, cu siguranță, va fi mai apreciat…

Sfatul zilei 12 Ianuarie Pești

Dacă simți nevoia de noutate sau de a avea activitate, nu te sfii să apelezi la unul dintre prietenii tăi, deoarece sigur va exista cineva care se va arăta disponibil să ți se alăture în vreo inițiativă.

sursa yve.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved
aaaaa