Sfatul zilei 21 Iulie 2020: Taurii trebuie să aibă grijă azi cui se destăinuie – gândul
Tue, Jul 21st, 2020

Sfatul zilei 21 Iulie 2020: Taurii trebuie să aibă grijă azi cui se destăinuie

Sfatul zilei 21 Iulie 2020: Apar probleme de sănătate ce se pot rezolva dacă nu sunt evitate, amânate sau interpretate și vindecate după ureche. Încearcă și alte terapii și acordă-ți mult mai multă atenție!

Sfatul zilei 21 Iulie Berbec

Berbecilor le este sugerat azi să renunțe la planurile pe care le aveau și să încerce să acorde timp membrilor mai în vârstă din familie. Ar fi bine să accepte invitația rudelor și să petreacă seara în familie.

Durerea pe care o simți nu trebuie neglijată, ci vindecată. Oxigenul, aerul curat și mișcarea nu trebuie să lipsească din programul tău zilnic. Câte puțin în fiecare zi pentru a te simți bine.

Sfatul zilei 21 Iulie Taur

Taurii trebuie să aibă grijă azi cui se destăinuie. Se pare că unul dintre colegii de la muncă este cu ochii pe ei și nu cred că își doresc să intre sub observația șefilor. Ai grijă la ce spui și cum spui!

Nu ai mai râs, nu te-ai mai distrat de ceva timp, iar lipsa activităților de relaxare își spune cuvântul și lasă semne: irascibilitate, oboseală accentuată sau chiar panică. Un concediu se impune pentru a putea avea grijă de tine și ca toate astea să nu se transforme în probleme mult mai grave.

Sfatul zilei 21 Iulie Gemeni

Gemenilor le sugerăm în următoarea perioadă să renunțe la speculațiile financiare de orice fel. O sumă de bani pe care o tot așteptau se pare că este pe cale să le ajungă în conturi, însă ar fi bine să aibă grijă la cheltuieli.

Terapia prin muzică îți face foarte bine, dar nu uita să mai scoți nasul afară din casă. Te simți obosit din cauza activității fizice și doar tu poți face schimbarea asta, iar beneficiile toate le vei simți imediat.

Sfatul zilei 21 Iulie Rac

Racii au parte de o zi agitată. Se pare că sunt invitați la o petrecere și starea de sănătate nu le prea permite. Sfatul astrologului este să iasă puțin din casă, poate revederea cu un prieten mai vechi le va face mai bine.

Tu deja te simți rău. Nu e nimic grav, dar pentru siguranță mergi la medic, pentru a te asigura că nu-i decât o migrenă. Odihna și ceva lichide calde te vor înviora foarte repede.

Sfatul zilei 21 Iulie Leu

Leii s-au trezit azi fără chef de viață, lucru care îl scoate din minți pe partenerul de viață. Deși aveau planificată o ieșire romantică, acesta pare că a uitat. Atenție la ce spui, căci totul se poate întoarce împotriva ta.

Dacă vrei rezultate… este nevoie de moderație și de câteva schimbări în alimentație. Starea de sănătate îți este influențată de stres și volumul mare de muncă.

Sfatul zilei 21 Iulie Fecioară

Fecioarele au parte de o zi haotică. Deși zilele libere din ultima perioadă nu au lipsit, acestea s-au trezit fără chef de muncă. Atenție, căci șefii sunt cu ochii pe voi și riscați să pierdeți promovarea mult așteptată!

Stilul de viață adoptat de curând dă roade, dar te sfătuim să nu exagerezi, căci ce este prea mult strică întotdeauna toate realizările. Renunță la mesele bogate în condimente!

Sfatul zilei 21 Iulie Balanță

Balanțele sunt impulsive azi. Le recomandăm mult tact în relația cu șefii sau colaboratorii, dar și în relația cu partenerul de viață. Vorbele rostite azi pot strica relații de zeci de ani.

Toți cred că ai găsit dieta-minune, căci arăți foarte bine. Te simți bine în pielea ta, iar sănătatea este foarte importantă pentru tine. Consumă și mai multe lichide.

Sfatul zilei 21 Iulie Scorpion

Scorpionii tind să desface firul în patru azi și să caute răspunsuri pe care deja le știau. Vor să își pună la încercare partenerul de viață, dar este posibil să cadă în propria plasă. Ai grijă și stabilește-ți limitele. Nu te întinde mai mult decât e firul.

Ție îți dă bătăi de cap o durere de stomac pe care deja știi cum să o controlezi. Felicitări pentru faptul că ai grijă de sănătatea ta!

Sfatul zilei 21 Iulie Săgetător

Săgetătorilor le sugerăm azi să își prioritizeze sarcinile de serviciu. Au un program încărcat, iar colegii de muncă nu se arată prea dornici să le sară în ajutor.  E timpul pentru schimbări de natură profesională.

Ți-ai dat peste cap tot programul, iar corpul tău resimte oboseala. Atenție la sănătate și la modul cum deții controlul asupra stresului! Repaus ca să nu devină o problemă serioasă.

Sfatul zilei 21 Iulie Capricorn

Capricornii trebuie să fie atenți azi la intențiile unei persoane de sex opus din cercul apropiat. Pare că aceasta nutrește de ceva timp sentimente pentru ei însă niciodată nu au avut curajul de a deschide. Acum a sosit timpul.

Ai tot evitat, dar tot pe mâna medicului ajungi. Nu te îngrijora, totul va fi bine și te vei reface rapid. Ocupă-te acum de tine, ca mai apoi tu să te ocupi de restul treburilor.

Sfatul zilei 21 Iulie Vărsător

Vărsătorii pot pierde azi oportunități de avansare în carieră din cauza negativismului de care dau dovadă. Se pare că e vremea să vezi viața cu alți ochi și să îți pui sufletul pe tavă.

Tu ești răsfățatul zodiacului. Te simți perfect. Ești sănătos și plin de energie. Bucurie mare, dar știi că nu trebuie să faci excese de niciun fel.

Sfatul zilei 21 Iulie Pești

Peștii au nevoie mai mult ca oricând de o vacanță bine meritată. Indicat este să accepte invitația prietenilor să își petreacă sfârșitul de săptămână undeva departe de haosul din oraș.

Nu te simți bine în pielea ta, dar înfometarea nu te ajută să dai jos kilogramele în plus. Lipsa alimentației te îmbolnăvește, nu slăbește (decât rezistența organismului). Dieta echilibrată, alimentația sănătoasă și perseverența te pot ajuta. Nu renunța după doar o zi! Rezultatele nu apar din senin, trebuie să faci ceva pentru a le obține…

sursa yve.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved
aaaaa