Sfatul zilei 7 August 2020: Peștii sunt îndemnați să aibă grijă la cum îi tratează pe cei din jur – gândul
Fri, Aug 7th, 2020

Sfatul zilei 7 August 2020: Peștii sunt îndemnați să aibă grijă la cum îi tratează pe cei din jur

Sfatul zilei 7 August 2020: Vărsătorii nu trebuie să se complice, iar Peștii sunt îndemnați să aibă grijă la cum îi tratează pe cei din jur. Se anunță o zi agitată.

Sfatul zilei 7 August Berbec

Berbecii au de luat cea mai importantă, dar și cea mai grea decizie din ultima perioadă.

Vor trebui să se gândească foarte bine și să ia cea mai bună decizie, deoarece efectele vor fi pe termen lung. Va fi destul de greu, pentru că vor fi foarte multe lucruri la mijloc, dar, dacă vor face alegerea bună, vor avea doar de câștigat.

Sfatul zilei 7 August Taur

Taurii sunt sfătuiți să se axeze mult mai mult pe muncă în această perioadă.

Principalul motiv nu sunt banii, deoarece fac ei ce fac și se descurcă, ci pot avansa în carieră sau pot fi mai bine văzuți. Acum este o oportunitate foarte bună pentru a se face remarcați și, dacă vor munci din greu, rezultatele nu vor întârzia să apară.

Munca le va fi răsplătită, cu siguranță, și vor avea foarte multe lucruri de câștigat.

Sfatul zilei 7 August Gemeni

Gemenii sunt sfătuiți să fie foarte atenți, deoarece ziua de astăzi le va scoate în cale foarte multe tentații.

Fie vor fi testați în cuplu, fie vor alege dacă vor să încalce o promisiune, cert este că viața va dori să vadă dacă pot rezista tentațiilor. Alegerea este a lor, bineînțeles, dar trebuie să se gândească foarte bine la ceea ce vor să facă, deoarece tot ei sunt cei care vor avea de suferit mai târziu.

Sfatul zilei 7 August Rac

Racii sunt sfătuiți să fie astăzi cu ochii în patru, deoarece pot cădea în capcană foarte ușor.

Le este destul de greu să-și dea seama când cineva încearcă să le întindă o capcană și riscă să pice în ea. Trebuie să fie cu ochii în patru și să nu se încreadă în nimeni astăzi, deoarece unele lucruri vor fi făcute și spuse tocmai pentru a le face rău.

Încrederea lor nu este pentru oricine și nu trebuie să facă abuz de ea, deoarece riscă să rămână dezamăgiți.

Sfatul zilei 7 August Leu

Leii sunt sfătuiți să aleagă, dar și să pună în aplicare cele mai inspirate idei.

Ziua de astăzi poate fi o zi mare pentru acești nativi, iar tot ceea ce trebuie să facă este să aibă o idee inspirată. Nu va fi greu, deoarece nu duc lipsă de idei, doar că vor trebui să o integreze foarte bine în context.

Trebuie să aștepte momentul potrivit și să spună tot ceea ce au de spus și sigur vor impresiona cu lucrurile pe care vor să le facă.

Sfatul zilei 7 August Fecioară

Fecioarele sunt sfătuite să își apere punctul de vedere.

Foarte multe persoane vor încerca să le pună piedică nativilor, însă, dacă vor ști cum să se apere și să apere și punctul lor de vedere, vor ieși câștigători mai mult ca sigur. Nu este greu, dar trebuie să fie poziții și să știe cum să joace cărțile.

Tot ce trebuie să facă este să își aleagă cuvintele potrivite, iar restul va veni de la sine.

Sfatul zilei 7 August Balanță

Balanțele sunt sfătuite să aibă grijă la oamenii care vor intra în vorbă cu ele.

Nu toată lumea este bine intenționată și le va fi foarte greu să își dea seama care sunt aceste persoane și, tocmai din acest motiv, trebuie să fie foarte atente. Indicat este să analizeze fiecare persoană care va intra în vorbă cu ele și să nu se lase păcălite de aparențe.

Sfatul zilei 7 August Scorpion

Sfatul zilei pentru Scorpioni este să nu încerce să medieze conflictele care nu îi privesc pe ei, chiar dacă sunt implicate persoane apropiate.

Pot fi înțeleși greșit, iar lucrurile pot degenera, așa că cel mai bine este să fie neutri și să îi lase pe cei implicați să își rezolve problemele singuri.

Nu este de datoria lor să încerce să facă dreptate și nu au nicio obligație în a interveni în discuție.

Sfatul zilei 7 August Săgetător

Sfatul zilei, pentru Săgetători, este să nu mai fie cu capul în nori, deoarece pot pierde lucruri foarte importante.

Dacă nu vor fi atenți la ceea ce se întâmplă în jurul lor, riscă să aibă de suferit, deoarece unele informații nu vor mai ajunge la ei și, mai târziu, vor avea nevoie de ele.

Indicat este să revină cu picioarele pe pământ și să se concentreze asupra lucrurilor care sunt importante.

Sfatul zilei 7 August Capricorn

Capricornii sunt sfătuiți să își pună gândurile în ordine.

În acest moment, în mintea lor se află o mulțime de idei și gânduri de toate felurile. Au o groază de idei pentru aceeași problemă, văd un lucru din mai multe perspective, iar astăzi este ziua în care vor fi nevoiți să decidă ce vor păstra și la ce vor renunța.

Au mult prea multe gânduri, iar acest lucru nu le face bine.

Sfatul zilei 7 August Vărsător

Vărsătorii sunt sfătuiți să pună în aplicare lucrurile la care se tot gândeau de ceva vreme, deoarece nu există un moment mai bun pentru a face acest fapt.

Problemele cu care se confruntă acum le dau foarte multe bătăi de cap și nu găsesc o variantă pentru a le rezolva. Însă, tot ceea ce trebuie să facă este să deschidă sertarul în care țin ascunse toate gândurile și să aleagă cele mai inspirate idei.

Sfatul zilei 7 August Pești

Peștii sunt sfătuiți să acorde mai multă atenție celor din jur, dar și propriei persoane.

În ultima vreme, acești nativi au neglijat atât viața de familie, cât și pe cea personală, iar acest lucru se poate observa cu ochiul liber. S-au concentrat mult prea mult pe niște lucruri nu foarte importante, iar acum a venit momentul în care trebuie să facă o schimbare.

sursa yve.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved
aaaaa