Și-a aplicat acest amestec pe scalp și i-a crescut părul cu 2 cm în 14 zile! – gândul
Thu, Jun 28th, 2018

Și-a aplicat acest amestec pe scalp și i-a crescut părul cu 2 cm în 14 zile!

Bloggerita pe probleme vestimentare Farah Dhukai sustine ca si-a preparat singura un ser pentru par care i-a determinat o crestere rapida a parului intr-un timp foarte scurt.

Potrivit femeii, pe perioada folosirii amestecului, parul a inregistrat o crestere de 2 cm in 2 saptamani!

Reteta de preparare

Serul este alcatuit din doar doua ingrediente: ulei de dovleac si ulei esential de menta. Ca sa prepari serul, tot ce trebuie sa faci este ca combini aceste doua uleiuri in cantitati egale. Inainte de aplicarea pe par, incalzeste putin serul ca sa se absoarba mai bine in piele.

Dupa aplicarea amestecului, pieptana parul in sens opus celui de crestere si maseaza bine radacinile parului. In urma trebuie sa lasi serul sa actioneze pe timpul noptii.

Farah Dhukai sustine ca amestecul ei imbunatateste circulatia pielii capului si face adevarate minuni asupra parului.

Durata tratamentului

Farah spune ca e bine sa folosesti serul zi de zi timp de cel putin 14 zile. Uleiul de dovleac contine acizi grasi esentiali, vitamina B si alti nutrienti importanti care stimuleaza cresterea parului, in timp ce uleiul de menta intinereste si revigoreaza foliculii de par.

sursa secretele.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved