Soția ideală trebuie să arate în așa fel, cât să creadă toți că e amantă! – gândul
Wed, Nov 7th, 2018

Soția ideală trebuie să arate în așa fel, cât să creadă toți că e amantă!

Cineva ar spune că rolul unei soții e să aibă grijă de bărbatul ei, să asigure bunăstarea familiei și să-și iubească copiii. E adevărat. Dar, în spatele fiecărei soții e o femeie cu trecutul și libertatea ei, cu dorințele și rănile adunate din experiențe.

Până la urmă, o femeie e pe măsura bărbatului de lângă ea, dar dincolo de asta, e felul femeii de a fi și de a iubi indiferent de vârstă sau circumstanțe.

Iar femeile pot fi în diferite feluri. Dintre toate, bărbații vor aprecia pe cele în care vor regăsi o parte din ei și o parte din dorințele lor. Vor păstra alături femei gata să renască de fiecare dată alături de ei. Iar pentru toată viața, vor căuta soții care să nu uite că sunt femei.

Vor aștepta să vadă la o femeie că e și doamnă, și copilă, și mamă, dar uneori vor visa să găsească în dorințele și gesturile ei trăsături de amantă. Amanta lor.

Cu anii unele femei, devenite soții, uită să mai seducă bărbatul de alături, uită să cucerească subtil, așa cum ele știu și uită să-și provoace partenerul să le cucerească din nou.

Bărbatul până la urmă e vânător și dacă nu are pentru ce lupta, se plictisește, nu mai găsește acel scop de la început. Din acest motiv soția ideală va fi cea care va înțelege că în doi construiesc, în doi iubesc și în doi păstrează în familie, dar sunt particularități specifice femeii sau bărbatului.

Ea va putea să-l seducă, să-l facă să o vrea, să o aștepte, să-i propună reinventarea unei prime întâlniri. El se va mândri la fel de mult cu ea. Asta lipsește la multe cupluri care deja sunt de ceva timp împreună. Femeia nu se mai simte iubită, bărbatul nu mai are motive să lupte.

Și dacă ea ar ști că el are nevoie de emoții puternice uneori, și dacă el ar ști că ea are nevoie de mai multă atenție, nu s-ar despărți după cinci sau zece ani de căsnicie. E potrivit să găsești starea unei amante în felul de a fi al unei femei. Uneori e o necesitate.

sursa devorbacutine.eu

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved