Sucul de socată este un adevărat dar vindecător de la Dumnezeu. Cum se prepară, după rețeta bunicii! – gândul
Tue, Jul 3rd, 2018

Sucul de socată este un adevărat dar vindecător de la Dumnezeu. Cum se prepară, după rețeta bunicii!

Sucul de socată – Delicioasa socată este una dintre cele mai eficiente băuturi depurative, care favorizează eliminarea toxinelor din ţesuturi şi revigorează întregul organism.

Pentru a beneficia de valoarea terapeutică a socatei, o băutură tonică şi aperitivă, gingaşele şi parfumatele flori de soc trebuie culese până la ora prânzului, când soarele străluceşte pe cer.

Terapia cu flori de soc combate peste 50 de boli. Apreciata socată, preparată prin fermentarea florilor în apă cu miere are numerose efecte terapeutice : detoxifiante, euforizante, emoliente, antiinflamatoare, antiinfecţioase, diuretice şi expectorante.

Sucul de socată – Ce conțin florile de șoc?

– Triterpeni, inclusiv acid ursolic

– Acid palmitic și linoleic

– Flavonoide, inclusiv rutină, quercetină și kamferol

– Pectină

– Zaharuri

Sucul de socată – Care sunt efectele socatei asupra organismului?

– Este un remediu antiinfecțios – Socata este un remediu pentru afecțiunile respiratorii, bronșite, răceli, viroze, alergii și pentru boli renale și urinare.

– Este un remediu contra obezității – fiind un tratament bun contra constipației și pentru detoxifiere, fiind și un bun agent de curățare a tractului gastro- intestinal.

– Ne tratează psihicul  –  contribuie la relaxarea organismului și la depășirea blocajelor psihice.

Sucul de socată – Care este rețeta bunicii?

Ai nevoie de:

– 10-12 flori mari de soc (dacă vrei să fie mai concentrat, pune mai multe)

– un kg de zahăr (poți pune și miere)

– 2-3 lămâi mari

– 8 litri de apă rece

– un borcan de 10 litri

Preparare

Curăță bine florile de soc, apoi, dacă alegi să pui două lămâi, una stoarce-o, iar pe cealaltă tai-o feli. Dacă nu vrei să ai bucăți întregi de lămâie, pune doar sucul. Apa și zahărul sau mierea, se pun după gust.

Lasă la macerat câteva zile și amestecă de două ori pe zi. Când a devenit suficient de acidă, pune-o la frigider și servește-o rece.

sursa secretele.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved