Tânără fiind, vei trăi povești alături de mulți bărbați. Nu vei ajunge să îmbătrânești decât alături de bărbatul cu care ți se potrivesc poveștile – gândul
Mon, Aug 31st, 2020

Tânără fiind, vei trăi povești alături de mulți bărbați. Nu vei ajunge să îmbătrânești decât alături de bărbatul cu care ți se potrivesc poveștile

Femeilor le plac poveștile. Povești de dragoste, aventuri, istorii de-o noapte sau trăite o viață. Dar cel mai mult femeilor le place să construiască o poveste, a lor, să facă parte din ea. Să întâlnească un bărbat bun cu care să o trăiască. Să adune amintiri pentru când vor fi bătrâne.

Să trăiască povestea. Frumos, atât de aproape. De asta o femeie caută bărbatul pe care și l-a imaginat alături. Care îi va cunoaște povestea, care va veni cu povestea lui. Și care își vor competa poveștile prin prezent. Al lor prezent. A lor poveste.

Până își va găsi omul, în viața unei femei vor trece mulți bărbați. Alături de fiecare dintre ei ea va trăi o poveste. Unii o vor învăța cum să se sărute, alții cum e să ai prieteni buni. Unii îi vor spune că lumea e a bărbaților, alții că e a femeii iar unii că clipele trăite se împart la doi. Unii o vor opri să facă prostii, alții o vor îndemna să profite de viață. Unii vor veni cu poveștile lor, gata citite, ea doar recitindu-le să înțeleagă că asta nu e povestea ei.

Unii nu vor avea nici o poveste. Unii vor fi buni naratori, alții nu vor ști cum să citească. Unii vor împărți cu ea fraze întregi, alții câteva litere. Ea va lua din fiecare poveste o parte și va lăsa partea ei. Va trăi, va râde și va plânge, se va certa, va reveni, va susține sau va ignora, dar până la urmă ea va pleca. Pentru că nu e povestea ei. La fel și în cazul lui, pentru că nu e povestea lui. A lor.

Omul tău e cel cu care ți se potrivesc poveștile. Vei înțelege asta când te vei culca la pieptul său și vei simți liniște. Împlinire. Dragoste. De parcă nu ai fi avut niciodată altă poveste, de parcă ai refuza să crezi că ai putut trăi alte povești. El va avea trecutul său, tu pe-al tău, dar viitorul va fi al vostru. La astă poveste vei dori să adaugi liniște și amintiri.

Să construiești. Să trăiești cu fiecare gând și emoție clipele și pe omul de lângă. Pentru că el va avea cea mai frumoasă poveste. Poate nu cea mai specială sau incredibilă, dar povestea la care te vei atașa atât de mult. În care te vei recunoaște prințesă, iubită și protejată de el. Pe care o vei păstra cu sfințenie până când o vei spune nepoților. De care te vei mândri o viață.

sursa devorbacutine.eu

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved