Te-ai întrebat vreodată ce ascund bărbaţii cu barbă? – gândul
Tue, Feb 26th, 2019

Te-ai întrebat vreodată ce ascund bărbaţii cu barbă?

Un studiu a arătat faptul ca bărbaţii care poartă barbă sunt mai infideli, mai violenţi şi mai mincinoşi decât cei proaspăt rași, cu chip fin.

Cel puțin asta reiese dintr-un sondaj realizat în Marea Britanie.

Dacă faci parte din categoria femeilor care adoră bărbații cu barbă, atunci ar trebui să te mai gandești puțin.

În urma studiului realizat pe un eșantion de 2000 de bărbați cu sau fără barbă, s-a concluzionat că 47% din bărbații care purtau barbă și-au înșelat partenera cel puțin o dată, comparativ cu doar 20% dintre cei care sunt adepții bărbieritului.

În plus, 45% dintre bărbaţii cu barbă au recunoscut că au fost implicaţi într-o bătaie sau o ceartă la un moment dat, comparativ cu doar 29% dintre cei fără barbă care au oferit acest răspuns.

40% dintre bărbații cu barbă au mărturisit faptul că au furat cel puțin o dată, spre deosebire de 17% dintre cei bărbieriți.

Însă detaliul care trebuie să le dea de gândit bărbaților este că 62% dintre femei sunt de părere că masculii cu barbă nu arată bine, iar 42% consideră barba neigienică.

Partea şi mai proastă este că 35% dintre femei preferă un bărbat cu păr grizonat în locul unuia cu barbă.

Sursa: Noizz.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved