Tratamentul Babei Vanga împotriva astmului! – gândul
Mon, Jun 25th, 2018

Tratamentul Babei Vanga împotriva astmului!

Înzestrată de Divinitate cu incredibile capacităţi paranormale ce au uimit o lume întreagă, Baba Vanga a lăsat moștenire posterității incredibile leacuri, care au vindecat și boli în fața cărora medicina a ridicat neputincios din umeri.

Spălați părul cu humă și veți scăpa de alopecie

Leacul Babei Vanga împotriva alopeciei face minuni și astăzi… Se spală părul cu humă, iar timp de o lună se masează zonele afectate cu felii de lămâie care au fost puțin coapte la foc.

Împotriva arsurilor, Baba Vanga a lăsat următorul leac: șase gălbenușuri se bat bine împreună cu șase lingurițe cu unt proaspăt, topit până ce amestecul se transformă într-o pastă. Se înmoaie o bucată de tifon în acest preparat și se înfășoară locurile arse. Se repetă de câteva ori.

Nu în ultimul rând, amestecul de ulei de măsline și rachiul de struguri este un remediu al celebrei clarvăzătoare pentru a trata astmul. Amestecați miere cu ulei de măsline și rachiu de struguri, în proporții egale și administrați o ceșcuță, de trei ori pe zi.

Astmul la copii se tratează cu cataplasme din frunze de podbal înmuiate într-o jumătate de litru de rachiu. Acestea se aplică pe pieptul micuțului și se lasă să acționeze o jumătate de oră. 

sursa secretele.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved