Trei zodii părăsite în fața altarului – gândul
Wed, Jan 31st, 2018

Trei zodii părăsite în fața altarului

Ziua nunții este cea mai emoționantă din viața unei femei, astfel că trece prin foarte multe stări, uneori incontrolabile. Își dorește ca totul să iasă perfect, iar evenimentul să fie unul memorabil. Deși sunt rare situațiile neplăcute, se întâmplă ca lucrurile să ia o întorsătură neobișnuită și totul să se termine înainte de a fi început.

Sigur ai auzit multe povești ale unor femei care au fost părăsite în cel mai important moment, în fața altarului, din diferite motive. Astrele intervin și dezvăluie cazurile a trei zodii care se vor confrunta cândva în viață cu o astfel de situație. Nu o privi însă ca pe un lucru negativ, ci ca pe o lecție învățată.

Uite care sunt cele trei zodii părăsite în fața altarului!

Balanță

Femeia născută în zodia Balanță a visat de când era mică la cea mai frumoasă zi din viața ei, în care își va uni destinul cu bărbatul visurilor sale. Dorința de a ieși totul ca la carte o face să exagereze și să își iasă din minți la propriu, dacă observă orice detaliu nelalocul lui. Nu este conștientă de faptul că stresul ei întrece orice limită și că se poate transmite către ceilalți. Oricine ar încerca să o calmeze nu va reuși decât să înrăutățească situația.

Comportamentul total schimbat al nativei este e o noutate chiar și pentru cel care ar trebui să îi devină partener de viață. Acesta nu s-ar fi așteptat să o vadă vreodată în această stare, motiv pentru care i se conturează în minte unele semne de întrebare. Deși nu și-ar fi dorit să se ajungă aici, el se vede nevoit să o părăsească din cauza unor reproșuri ce vin din partea ei, chiar și în legătură cu lucruri mărunte precum papionul strâmb.

Scorpion

Femeia Scorpion este centrul propriului univers. O preocupă foarte mult persoana ei și se concentrează exagerat de mult pe lucrurile care o afectează direct. Dacă așa se comportă în viața de zi cu zi, cât de bine ar face față zilei nunții? Nu obișnuiește să asculte sfaturile celorlalți, chiar dacă aceștia îi vor binele. De cele mai multe ori abordează o atitudine de neîncredere, astfel că nu reușește să își arate adevăratele sentimente pe care le are față de viitorul ei soț.

S-ar putea crede că iubirea învinge tot și iartă orice, dar viața este plină de surprize. Nativa zodiei Scorpion se numără printre zodiile părăsite în fața altarului, deși acest lucru nu se petrece neapărat din vina ei, chiar dacă are un caracter dificil. Este posibil ca partenerul să își dea seama în ultimul moment că nu mai vrea să facă acest pas. Este totuși mai bine că se întâmplă așa, pentru că relația s-ar fi stricat și mai tare cu trecerea timpului.

Pești

Spre deosebire de restul zodiilor, femeia Pești este cea mai sensibilă dintre toate. Îl iubește foarte mult pe partenerul ei, ceea ce nu îi permite să îi vadă defectele. Este convinsă că a găsit bărbatul perfect, cel mai bun, și că vrea să îi fie alături pentru totdeauna. Din păcate, a dat exact peste opusul său, pentru că cel care ar fi trebuit să îi devină soț a profitat de naivitatea ei dezvoltând o relație extraconjugală. Din păcate, momentul în care nativa află despre trădare coincide cu ziua nunții, dar se bucură de faptul că a reușit să se trezească  la timp la realitate.

Aceste trei zodii vor deveni, cu siguranță, mult mai puternice după o asemenea experiență și vor învăța foarte multe din propriile greșeli.

Surse www.divahair.ro foto: iStock

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved
aaaaa