Ultima apariţie a Georginei Rodriguez a încins internetul! Cum s-a filmat iubita lui Cristiano Ronaldo – gândul
Thu, Jun 4th, 2020

Ultima apariţie a Georginei Rodriguez a încins internetul! Cum s-a filmat iubita lui Cristiano Ronaldo

Aflată la Dubai alături de familie, partenera de viaţă a portughezului a urcat pe reţelele de socializare un clip care provoacă imaginaţia bărbaţilor.

Georgina este la piscina unuia dintre hotelurile luxoase din Golf acolo unde îşi petrece vacanţa în această perioadă. La 25 de ani, fata născută la Buenos Aires se menţine în formă şi îi surprinde mereu pe cei care îi urmăresc postările. Aceasta din urmă a depăşit până şi cele mai optimiste aşteptări ale iubitei fotbalistului lui Juventus având nu mai puţin de 6,7 milioane de vizualizări.
Este postarea Georginei cu cele mai multe accesări dintre cele încărcate de ea în ultima vreme pe reţelele de socializare. Cristiano nu a rămas mai prejos şi i-a făcut iubitei sale o declaraţie de dragoste cu totul şi cu totul specială, tot în spaţiul virtual. Şi aceasta a prins foarte bine şi a adunat 8,5 milioane de likeuri în mai puţin de o zi.

sursa www.telekomsport.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved
aaaaa