Un asasin condamnat la închisoare pe viață pentru 9 crime s-a însurat cu un fost anchetator – gândul
Fri, Oct 26th, 2018

Un asasin condamnat la închisoare pe viață pentru 9 crime s-a însurat cu un fost anchetator

Oleg Mikhailov, un rus codamnat la închisoare pe viață pentru 9 crime pe care le-a comis ca asasin al unei grupări mafiote în anii 90 în Rusia și-a găsit iubirea din spatele gratiilor, relatează life.ru.

Bărbatul care își ascundea victimele în blocuri de beton este închis în temutul penitenciar Vologda dar asta nu l-a împiedicat să trimită scrisori din spatele gratiilor. A început o relație la distanță cu Victoria, o fostă anchetatoare.

Femeia s-a îndrăgostit de el și s-a măritat în închisoare unde va petrece și luna de miere de trei zile. Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată în primăvara acestui an. Viața cu fostul asasin nu va fi plictisitoare a mărturisit Victoria pentru cei doi jurnaliști care au asistat la nunta ei, alături de oficiali din conducerea închisorii.

Femeia a dat asigurări ca a avut și alți pețitori, dar că o plictiseau. I-a atras atenția o scrisoare trimisă de Oleg într-un ziar local și susține că nu este dezamăgită de faptul că-l va putea vedea doar de două ori pe an.

Sursa: life.ru

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved