Un băiețel de 12 ani are un hobby neobișnuit: pozează în fată și rezultatul e incredibil! Face atât de mulți bani, încât le-a luat părinților o casă – gândul
Tue, Nov 20th, 2018

Un băiețel de 12 ani are un hobby neobișnuit: pozează în fată și rezultatul e incredibil! Face atât de mulți bani, încât le-a luat părinților o casă

Un băiețel de 12 ani din provincia thailandeză Phang-Nga a ajuns o celebritate nu doar în țara sa, ci chiar la nivel internațional, după ce a început să posteze pe Instagram fotografii cu el în postura de fată. Dacă nu ai ști că în poze e de fapt un băiat, nici nu ai avea cum să îți dai seama.

Ochi perfecți, mari, de păpușă, buze pline, perfect conturate, un ten pentru care femeile ar face aproape orice, o gingășie cum doar cei mici o au…

Nes, cum e cunoscut băiatul, a început să se joace cu trusa de make-up a mamei sale la o vârstă foarte fragedă. În loc să-l descurajeze, părinții i-au sprijinit hobby-ul, ba chiar mama sa i-a dat și niște sfaturi, l-a învățat niște trucuri.

În prezent, Nes are peste un sfert de milion de fani doar pe Instagram și e cel care întreține familia. Postează tutoriale cu și despre machiaj, face reclamă la produse de înfrumusețare, e invitat să defileze pe podiumuri de modă, e o vedetă în miniatură.

Recent, a reușit să le cumpere părinților o casă, pe care a și mobilat-o complet. Deloc puțin pentru un puști de 12 ani!

Nes a devenit chiar un trend-setter, iar ușurința sa de a se transforma în fată, grație cunoștințelor în materie de machiaj, îi face de râs pe cei mai pricepuți make-up artiști.

Uneori, Nes este luat peste picior de colegi, însă nu-i pasă, pentru că hobby-ul său este ceea ce îl face fericit. În plus, în viața de zi cu zi, când nu pozează, e un băiețel absolut normal.

sursa www.libertateapentrufemei.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved