Una dintre cele mai vechi universități din lume, în plin scandal. Zeci de femei au acuzat că au fost agresate sexual – gândul
Tue, Jul 14th, 2020

Una dintre cele mai vechi universități din lume, în plin scandal. Zeci de femei au acuzat că au fost agresate sexual

Una dintre cele mai vechi universități din lume este înrădăcinată în scandal, după ce zeci de femei au presupus că au fost agresate sexual sau violate în campusul său, mai multe susținând că au fost atacate de membrii unei fraternități controversate.

Universitatea din St Andrews din Scoția a declarat că va colabora cu poliția pentru a investiga scoruri de reclamații, făcute anonim pe o pagină de Instagram intitulată „St Andrews Survivors”.

Mai mult de 20 de acuzații de viol de către studenți la prestigioasa universitate

Feed-ul include mai mult de 20 de acuzații de viol și alte câteva afirmații de agresiune sexuală, agresiune fizică și constrângere de către studenți la prestigioasa universitate, transmite CNN.

Multe dintre acuzațiile s-au concentrat pe o fraternitate, capitolul St Andrews din Alpha Epsilon Pi – un grup popular de studenți din SUA, care s-a confruntat, de asemenea, cu mai multe acuzații și investigații ale poliției cu privire la o conduită sexuală la unele dintre capitolele sale din Statele Unite.

Studenți, inclusiv prințul William și Catherine, ducesa de Cambridge, au studiat la St Andrews, care este cea de-a treia cea mai veche universitate din lumea de limbă engleză și se află în mod regulat în apropierea topului clasamentului global al unităților de învățământ superior.

Un purtător de cuvânt al instituției a declarat luni că a adresat proprietarilor paginii de Instagram și a oferit asistență celor care depun reclamații, inclusiv oferte de consiliere și ajutor pentru raportarea revendicărilor către universitate sau poliție. CNN a contactat Poliția Scoția pentru comentarii.

Universitatea va introduce un modul de orientare obligatoriu pentru anul universitar viitor, cu accent pe consimțământ.

„Principala preocupare a Universității este să ne asigurăm că supraviețuitorii știu că suntem pregătiți și dispuși să le susținem deciziile și să luăm măsuri, să facilităm raportarea Poliției și să oferim sprijin în consecință în consecință.”

Mai multe acuzații împotriva Alpha Epsilon Pi

Capitolul universității din Alpha Epsilon Pi s-a aflat că se confruntă cu un control special, după ce o serie de presupuse victime au spus că membrii grupului i-au atacat.

Nici capitolul St Andrews, nici fraternitatea națională din SUA nu au răspuns la cererile CNN pentru comentarii, dar primul a spus într-o declarație din 3 iulie: „Considerăm conținutul acestor afirmații respingătoare  și le luăm extrem de în serios”.
Fraternitatea nu este o societate universitară oficială.

„Capitolul a suspendat imediat membrii care au recunoscut orice rol în presupusele incidente și au intrat în procesul de expulzare al Alpha Epsilon Pi, care permite investigații amănunțite”, a spus acesta, adăugând că va „efectua o revizuire a conducerii capitolului nostru pentru a-i responsabiliza acțiunile membrilor noștri. ”

Fraternitatea nu este o societate universitară oficială

Alpha Epsilon Pi este un grup de fraternitate globală, cu  membri preponderent evreiesc și un grup extins de foști cunoscători.

sursa www.gandul.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved
aaaaa