Unul vorbea prea mult, altul îmi scria prea des. Al treilea mi-a pus inelul pe deget – gândul
Wed, Nov 7th, 2018

Unul vorbea prea mult, altul îmi scria prea des. Al treilea mi-a pus inelul pe deget

Nu toți bărbații te pot face fericită. Și nu e problema lor, pur și simplu ajungi să înțelegi că nu vă potriviți, iar toate eforturile de după sunt zadarnice. Iubind, lași de la tine și vrei să ai alături mai mult decât pe moment. Trăind pur și simplu împreună o noapte, o zi sau chiar câteva luni, poți în orice moment să pui punct. După asta nimeni nu va suferi și nimeni nu va plânge. A fost frumos și atât.

Sunt momente când ceea ce vezi la un bărbat nu te atrage. Asta reușești să remarci nu din prima zi. E posibil ca el să remarce la tine alte chestii care nu-i plac. Pentru că dorințele tale nu au cum să fie pe potriva dorințelor fiecărui bărbat. Pentru că el poate că vorbește prea mult, iar tu detești asta. Pentru că el gesticulează într-un fel care ți-e antipatic. Până la urmă, nimeni nu ține alături pe nimeni. Ceea ce nu te face fericită, depășești, așa cum cei care nu te au ca motiv de fericire pot să îți spună că până aici a fost. Lași doar ce este al tău. Sau pe omul care a îndrăznit mai mult decât alții și te-a convins să rămâi.

Într-o zi vei fi plictisită de bărbați vorbăreți sau cuceritori. Vei dori ceva al tău, ceva de suflet, pe cineva care să-ți facă inima să bată de două ori mai puternic. Vei căuta un bărbat care să nu pună prea multe întrebări. Într-o zi îl vei găsi. El nu va găsi potrivit să te țină în suspans, să te cucerească cu mii de vorbe pe care le știi pe de rost. El pur și simplu va veni și te va face fericită. Nu doar azi sau mâine, dar în fiecare zi. Atunci vei ști că cei care au trecut prin viața ta au fost doar o lecțieși că adevărata dragoste e cea care o ai în prezent.

sursa devorbacutine.eu foto The Knot

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved