Zeițele zodiacului. 3 femei care merită să fie venerate de bărbați – gândul
Fri, Feb 9th, 2018

Zeițele zodiacului. 3 femei care merită să fie venerate de bărbați

Toate femeile merită să fie răsfățate, adorate și respectate de către partenerii lor. Simbol al delicateții, femeia are nevoie să fie ținută în puf și să i se spună de fiecare dată cât de minunată este și câtă iubire merită. 

Cu toate acestea, doar 3 femei din zodiac pot să fie catalogate drept zeițele zodiacului și au parte de toată admirația bărbaților.

Zeițele zodiacului

Taur – Femeia Taur este pâinea lui Dumnezeu. Contrar semnului zodiacal care anunță o personalitate zbuciumată, trăiri intense și sentimente de la o extremă la alta, Tăuroaica este una dintre cele mai sensibile și afectuoase femei. Întotdeauna va căuta să echilibreze orice situație, să liniștească apele și să armonizeze relația în care este.

Bărbatul care stă lângă ea este un norocos! Chiar dacă are momente când se enervează și situația îi scapă de sub control, femeia Taur va reveni rapid cu picioarele pe pământ și își va cere iertare față de partenerul ei. Unde mai pui că este genul de femeie care adoră curățenia și mâncărurile de casă? Comoară la casa omului!

Vărsător – Femeile care se află sub acest semn zodiacal adoră să își răsfețe iubitul. Fie că pregătește o cină romantică sau îi face declarații de dragoste bărbatului ei, femeia Vărsător are grijă ca partenerul să nu ducă lipsă de afecțiune. De fapt, asta este arma pe care mizează ea pentru a-și ține iubitul al ei pentru tot restul vieții.

Este acel gen de iubită/soție care pregătește hainele partenerului, îi pregătește masa și merge cu el la cumpărături. Pentru ea, acestea nu sunt obligații, ci plăceri. Mai e de mirare că merită să fie adorată precum o zeiță?

Rac – Racul crede în libertate totală într-o relație. Nu este niciodată geloasă, îi permite iubitului să se vadă oricât de des vrea cu prietenii lui și nici nu îl obligă să facă treburi casnice. Bărbații sunt foarte mulțumiți când sunt într-o relație cu o femeie Rac.

Totuși, există și o parte mai puțin plăcută. Atâta libertate s-ar putea transforma ușor într-o despărțire pentru că sentimentele încep să se răcească, iar timpul petrecut împreună este din ce în ce mai puțin. Ai mare grijă! Însă, chiar dacă vă veți separa, tot își va aminti de tine și te va venera precum o zeiță!

Surse www.divahair.ro foto: iStock

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved
aaaaa