Zodia care va avea parte de suferințe mari în dragoste în 2018 – gândul
Thu, Jan 18th, 2018

Zodia care va avea parte de suferințe mari în dragoste în 2018

Chiar dacă Anul Nou vine întotdeauna cu schimbări, nu este obligatoriu ca ele să fie pozitive sau benefice pentru noi. Până la urmă, acesta este mersul normal al vieții: una rece, alta caldă. Totuși, dacă ne raportăm la zodiac, unul dintre semne pare să aibă un ghinion fantastic, mai ales în dragoste.

Dacă unele zodii își găsesc marea dragoste și se căsătoresc anul acesta, o nativă nu înțelege de unde poate să atragă atâta nefericire în dragoste. Află în rândurile de mai jos care este zodia ce va avea parte de suferințe mari în dragoste și vezi cum o să reușească să treacă peste aceste dezamăgiri.

Femeia Rac va suferi din dragoste în 2018

Stilată, sociabilă și mereu în centrul atenției – așa poate fi descrisă, pe scurt, femeia Rac. Deși a avut parte de multe iubiri la viața ei, nu poate să își găsească liniștea în brațele unui bărbat nici în acest an. O să frunzărești de colo-colo ca să găsești un bărbat care să te mulțumească din toate punctele de vedere. Știm deja că ești genul de femeie care iubește luxul și bunăstarea materială, dar încearcă să nu faci din asta un principiu după care să îți alegi iubiții. Este foarte posibil ca marea ta dragoste să nu aibă conturile doldora de bani și nici vile extravagante, dar să aibă un suflet foarte bun și să te iubească din toată inima.

În același ton, te sfătuim să nu îți limitezi orizonturile de căutare a dragostei. Adică, nu îți petrece timpul cu același grup de persoane. Fii deschisă la noi schimbări și poartă discuții și cu bărbații care la prima vedere nu îți stârnesc interesul.

Să nu fii dezamăgită dacă o să apară în viața ta un bărbat care îți va promite marea cu sarea, iar mai apoi o să te lase doar cu speranțele. Știm că ești o fire sensibilă și mai mult ca sigur o să ai tendința să te izolezi și să nu te mai vezi cu nimeni. Nu merge pe principiul „toți bărbații sunt la fel”. Este o sintagmă cum nu se poate mai eronată. Deschide-ți ochii mai bine și ascultă-ți inima. Ea te va ajuta să iei cele mai bune decizii cu care o să ieși cu bine din acest an, care se pare că nu îți aduce vești tocmai roz în ceea ce privește dragostea.

Surse www.divahair.ro foto: Pinterest

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved
aaaaa