Zodiac chinezesc 2018. Ce talismane norocoase sa porti in Anul Cainelui de Pamant – gândul
Tue, Jan 9th, 2018

Zodiac chinezesc 2018. Ce talismane norocoase sa porti in Anul Cainelui de Pamant

Zodiac chinezesc 2018. Anul 2018 sta sub semnul Cainelui de Pamant. Iata ce talismane norocoase sa porti, in functie de zodia in care te-ai nascut.

Zodiac chinezesc 2018: Sobolan

2018 nu pare cel mai norocos pentru Sobolan. Nativii acestei zodii simt nevoia sa se lupte cu tot ce intalnesc in cale. Pentru a depasi obstacolele, lor li se recomanda Pagoda celor 5 elemente si amuleta Lung Ta.

Zodiac chinezesc 2018: Bivol

Semne bune anul 2018 are pentru Bivol. Se intrevad multiple oportunitati in afaceri. Dar n-ar strica, insa, sa ai si amulenta Tai Kai si Mingea de Foc.

Zodiac chinezesc 2018: Tigru

In 2018, zodia Tigrului sta sub semnul energiei debordante, a vitalitatii si a crestivitatii. Pentru si mai mult noroc, acestei zodii ii sunt recomandate amuleta Lung Ta si Mingea de Foc.

Zodiac chinezesc 2018: Iepure

Semne bune anul 2018 are si pentru Iepure. In ciuda situatiilor dificile cu care se va confrunta, Iepurele va reusi sa razbeasca. Pentru a reduce stresul, nativii zodiei au nevoie de amuleta Hum si Anti-Furt.

Zodiac chinezesc 2018: Sarpe

In 2018, Sarpele are la indemana toate mecanismele spre succes, se bucura de multa energie, vigoare si prosperitate. Pentru a spori si mai mult norocul, este recomandat sa aiba amuleta Sigiliul Ceresc si Lung Ta.

Zodiac chinezesc 2018: Dragon

In 2018, Dragonul este in conflict direct cu Cainele, de aceea este bine ca nativii acestei zodii sa se puna la adapost. Succesul nu va veni usor, dar, cu grija, munca ii va fi rasplatita. Amuletele norocoase sunt Regele Gesar si Tai Kai.

Zodiac chinezesc 2018: Cal

Desi pot aparea cateva obstacole, in 2018 Calul se bucura de succes. Nu trebuie decat sa se concentreze pe ceea ce doreste sa obtina. Amuletele recomandate pentru nativii acestei zodii sunt: Tridentul de aur si Cufarul Abundentei.

Zodiac chinezesc 2018: Capra

Un an 2018 plin de surprize placute pentru nativii zodiei Capra. Energia este pozitiva, iar norocul surade la orice pas. Totusi, pentru un plus de noroc sunt recomandate amuletele Hum si Sigiului Ceresc.

Zodiac chinezesc 2018: Maimuta

Un an 2018 foarte ambitios pentru Maimuta, in care va cunoaste oameni noi, alaturi de care va porni proiecte indraznete. Ca sa se bucure de succes, amuletele necesare sunt Gui Ren si Zeul Bunastarii.

Zodiac chinezesc 2018: Cocos

Un an 2018 cu noroc pentru zodia Cocosului. Te bucuri de vitalitate si vigurozitate. Pentru un plus de noroc ai nevoie de Calul de Vant si Cufarul Abundentei.

Zodiac chinezesc 2018: Caine

Te bucuri de energie si noroc, de putere si forta interioara. Pentru a manifesta si mai multa prosperitate, in 2018, nativii zodiei au nevoie de amuletele Tai Sui si Tai Kai.

Zodiac chinezesc 2018: Mistret

In 2018, Mistretul are parte si de zile bune, si de zile mai putin bune. Va trebui, insa sa se concentreze mai mult pe pozitivitate. Il pot ajuta in acest sens amuletele Regele Gesar si Forta Vietii.

Sursa: uniquefengshui.com sfatulparintilor.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved
aaaaa